Tykkää mun ravintolasta

Mitä tapahtuu, kun ravintoloitsijat arvostelevat toistensa. Jamaican Mama’s edustaa nimensä mukaisesti suomalaisille ehkä.

Tykkää mun ravintolasta
Tykkää mun ravintolasta

Hvitträskissä, aasialaisessa lähiravintolassa Malassa sekä porvoolaisessa Sinnessä. Mitä tapahtuu, kun ravintoloitsijat arvostelevat toistensa ravintoloita? Ravintoloitsijoiden välinen taisto tiivistyy. Kuka vie voiton, kun vastakkain ¶ toistensa arvosteltavaksi.

Tykkää mun ravintolasta

Katsoiko kukaan tänään klo 20 alkanutta ohjelmaa, Tykkää mun ravintolasta?

TV5-kanavalla alkanut tositelevisiohjelma, jonka jokaisessa jaksossa kolme suomalaista ravintoloitsijaa. Tykkää mun ravintolasta on uusi kotimainen, viihdyttävä reality, jossa joukko suomalaisia ravintoloitsijoita laittaa ylpeytensä ja kunniansa alttiiksi, kun he. Tykkää mun ravintolasta -ohjelman jokaisessa jaksossa kolme ravintoloitsijaa arvostelee toistensa ravintolat. Katso TV5:llä Tykkää mun ravintolasta 30. Ravintolat Kannonnokka, Garam&Vermilagio sekä Haagan Helmi ovat. Tykkää mun ravintolasta -ohjelma starttaa TV5:lla tiistaina 12. Mukana monta upeaa porvoolaista ravintolaa: Bistro Sinne, Wanha Laamanni,.

Jamaican Mama’s edustaa nimensä mukaisesti suomalaisille ehkä hiukan. Moderni ruoka- ja seurusteluravintola Grotesk, Fresh Mex -kokemuksia tarjoileva. Olipa aika törkee seurusteluravintola Grotesk ravintoloitsija kun antoi muille kilpailijoille ruuasta vain. Moderni ruoka- ja seurusteluravintola Grotesk, Fresh Mex -kokemuksia tarjoileva Tortilla House ja. Pirjo Heikkilä päästetään soppakauhan ääreen ja avaamaan. The Walking Dead -sarjan spin-off jatkuu uusin jaksoin; Dice.

You may also like