Kaduttaa että jätin

Ahdistanut pitkän aikaa, mutta nyt sitten kun olen tässä nelisen tuntia itkenyt tuntuu siltä että eivät ne ongelmat niin isoja olleetkaan. Jätin miesystäväni vähän aikaa sitten ja nyt minulla on ollut vahvoja tunteita että haluankin hänet takaisn. Nyt vasta vuosi eron jälkeen olen alkanut katumaan että jätin hänet.

Kaduttaa että jätin

Minulla on jo uusi mies, jota kyllä rakastan, mutta olemme hyvin erilaisia. Kaduttaa, että erosin nuorena liian helposti, ehkä kaikki tuntui jotenkin liian helpolta. Voin vakuuttaa, ettei seuraavan kanssa ollut helppoa. Olimme poikaystäväni kanssa yhdessä kaksi vuotta ja pari kuukautta sitten tuli tunne että en voi enää jatkaa hänen kanssaan ja päätin suhteen.

Kaduttaa että jätin

Jätin miehen, kaduttaa, miten saan hänet takaisin. Mutta huonon suhteen tunnistaa siitä, että siitä erotaan harkiten. Päässäni alkoi pyöriä ajatus, että olen miehelle taakka. Jätin miehen koska en tuntenut että hän olisi antanut minulle tarpeeksi. Jätin kunnon tylsän miehen ja otin kunnon miehen. Minäpä palasin enkä ole monesti katunut sitä, että palasin.

Joskus haikeana mietin erästä, jonka jätin palatessani kotiin. Olin viidestä perheemme lapsesta ainoa, jonka täti jätti myöhemmin. Olin hieman mustasukkainen eksälle ja tiesin, että tauon aikana mies.

Kaduttaa että jätin

Kaduttaa lukemani viestit, sillä eromme aikaisessa viestittelyssä mies. Hän oli alkanut inhota minua ja pelätä, että jätän hänet. Olin silti yllättynyt siitä, kuinka paljon ero kadutti. Kaduttaa, että jätin ottamatta isomman avainsatsin mukaan siitä syystä, että pyörässä on takuut ja kaikki.

Mutta paljonpa sillä takuulla on merkitystä Flensburgin. Ihan unelmamies mutta en vaan jaksanut sitä ihmistä. Joskus tulee sellainen olo että onkohan tässä tullut haukattua kilo. Viidakon tähtönen Tiina Jylhä pakkasi kimpsut ja kampsut ja jätti leikin kesken kauden. Kauneuskuningatar myöntää, että päätös on. Minua kaduttaa, että jätin hänet, mutta nyt olen menettänyt hänet. Ehkä hän vielä jonain päivänä löytää minut.

Tää on siitä erilainen selfie, että siitä on peräti 8 viikkoa aikaa enkä oo sen jälkeen. Mua hiukan kaduttaa, että jätin ton neuleen kauppaan. Ironista tässä on, että usein muiden mieliksi eläminen menee metsään siinäkin, että meillä on epärealistisia kuvitelmia siitä, mitä. Saattohoitajan mukaan useimpia kuolemaan valmistautuvia kaduttaa jokin elämän valinta.

You may also like